Kategoriassa Kirjoittajalle ja lukevalle

Persoonalliset ja kauniit Hiirenkorva-kirjanmerkit

Hiirenkorvat eli nahkaiset kirjanmerkit ovat kaunis vaihtoehto paperisten kirjanmerkkien maailmaan sekä ihana lahjaidea lukevalle ystävälle.

Mallisto on suunniteltu yhdessä Kirjoittaminen.fi kanssa.

Huomioithan, että suurin osa nahoista on pieniä paloja, joita emme saa lisää. Jos löydät sinua miellyttävän kirjanmerkin, sille kannattaa antaa koti mahdollisimman pian, jotta nahka ei pääse loppumaan juuri sinun tilauksesi kohdalla. ♥

oransi sydänkirjanmerkki

Kirjanmerkit tuovat lukuiloa kaiken ikäisille

Tervetuloa tutustumaan laajaan kirjanmerkkivalikoimaamme! Kirjanmerkit ovat välttämättömiä jokaiselle lukemisen ystävälle, ethän halua taitella sivuja hiirenkorville, ja juuri tästä malliston nimi juontaa juurensa.

Lasten mallistosta löydät niin ketun, nallen, pupun kuin hiiri-kirjanmerkin. Jos rakastat luontoa, Tulivaahtera ja erilaiset perhoset ovat omiaan sinulle. Kulmiot ja sydämet sopivat nekin ihan kaikille.

Jos kaipaat hauskaa ”moninaista” sanamuistia, valitse Merkillinen mustekala! Mustekalan kolmen jalan avulla voit merkitä kirjasta kolme eri kohtaa.

Kirjanmerkit tuovat persoonallisuuden esiin.

Anna kirjanmerkki isälle lahjaksi

Mikä olisikaan parempi muistaminen kuin kirjanmerkki isälle! Kulmiot ovat muodoltaan perinteisiä mutta näyttäviä, valikoimastamme löydät monen värisiä ja sävyisiä vaihtoehtoja. Etenkin Valas-kirjanmerkki on ollut suosittu lahja isälle.

Miltä näyttää lukutoukan oma, persoonallinen tyyli?

Kirjanmerkit eivät ainoastaan auta pitämään kirjassa oikeaa kohtaa tallessa – valitsemalla juuri oman näköiset kirjanmerkit kirjaan lisäät lukuharrastukseen omaa, henkilökohtaista tyyliä, joka tekee lukukokemuksesta entistäkin erityisemmän.

Hiirenkorva-mallisto ei ainoastaan suojaa kirjaasi, vaan myös kunnioittaa kirjan sivuja ja säilyttää teoksen kunnon pidempään.

Tutustu laajaan kirjanmerkkivalikoimaamme ja löydä oma suosikkisi!