Pride korvakorut ja sateenkaari-asusteet

Näyttävät queer- ja sateenkaari-aiheiset korut valmistetaan käsityönä Suomessa sateenkaaren sävyisessä perheessä. Kaikki korvakorut ovat saatavilla nikkelivapailla tai 925-hopeisilla korvakorukoukuilla.

Sateenkaari-korvakorut

Sateenkaari-salamat ja muut pride-korvikset

Semppu eli kahden käden lapanen

Kahden käden lapanen, tuttavallisemmin Semppu-seurustelutumppu, on nimensä mukaisesti yhden koon ja 7 Veljeksen langasta neulottu tumppu, jonne mahtuu kaksi kättä. ?

Pride korvakorut

Pride korvakorut valmistetaan rakkaudella Hämeenlinnassa sijaitsevalla työhuoneellamme. Vaikka sävyjä löytyy moneen lähtöön, jokainen koru on uniikki. Huolellisesti valmistetut Pride korvakorut ovat laadukas lahja itselle tai ystävälle, sillä ne voi lähettää helposti myös kirjekuoressa ja näin ilostuttaa ystävää.

Pride korvakorut on saatavilla useissa eri sävyvaihtoehdoissa: voit valita, haluatko korvakorujen olevan enemmän sinisen, keltaisen, oranssin tai pinkin sävyisiä. Liukuvärjätty kangas saa nimittäin aivan uuden ilmeen, kun sen valmistetaan korvakoruksi aloittamalla eri kohdasta sateenkaaren sävyä.

Arvomme

Rakkaus kuuluu kaikille. Tiesitkö, että valmistamme yhteistyössä Green House Wearin kanssa bindereitä Sateenkaarikaupalle?

Sateenkaarikaupan ensimmäinen oma binder-malli Freedom Binder on suunniteltu erityisesti mukavuus edellä.