Kauniit käsintehdyt joulukortit

Kun ostat neljä korttia ja käytät kassalla koodia JOULU, saat yhden kortin ilmaiseksi. Tarjous koskee kaikkia korttimalleja ja on voimassa 13.12.2023 asti.

Kauniit käsintehdyt joulukortit ilahduttavat ystävää, vanhempia ja isovanhempia. Kaikki MAKEEdesignin joulukortit valmistetaan käsityönä Suomessa, hämeenlinnassa perheyrityksemme pienellä pajalla. Käytämme käsintehdyissä joulukorteissa materiaalina kangasta, nahkaa ja silkkinauhaa. Kaikki kortit ovat kaksiosaisia, sisältä tyhjiä ja kooltaan A6. Kortti sisältää kirjekuoren.

Kauniit joulukortit netistä

Tutustu myös kukkakortteihin, ruusukortteihin ja isänpäiväkortteihin! Löydät valikoimastamme myös suloiset vauvakortit vastasyntyneelle sekä ihanat ystävänpäiväkortit.

Itsetehdyt joulukortit

Tilaa kauniit joulukortit netistä! MAKEEdesignin itsetehdyt joulukortit ovat kauniita ja laadukkaita. Kaikki kortit ovat sisältä tyhjiä. Pakkaus sisältää myös kirjekuoren. Halutessasi voit tilata käsintehdyt joulukortit netistä verkkokaupastamme myös suoraan vastaanottajalle. Jätä tällöin tilauslomakkeella viesti, jonka haluat meidän kirjoittavan kauniilla käsialalla itsetehtyyn korttiin ja toimitamme sen suoraan vastaanottajalle.

Käsintehdyt joulukortit ovat kaunis osoitus kortin saajalle: suomalaista käsityötä arvostetaan, ja olemme saaneet joulukorteistamme paljon positiivista palautetta. Muista sinäkin tänä vuonna läheistä itsetehdyllä kortilla ja tilaa joulukortit netistä verkkokaupastamme!