Kukkakortit

Käsintehdyt kukkakortit ilahduttavat! Keväinen kukkakortti voi olla aiheeltaa vaikkapa metsätähti, kielo, sinivuokko tai valkovuokko.

Tiesitkö, että Suomessakin vietetään Luonnonkukkien päivää aina kesäkuun 20. päivä? Luonnonkukkien lisäksi löydät valikoimastamme myös kortteja, joiden aiheina ovat puidet kukat ja istutetut kukat. Tutustu myös korukortteihin eli korttikomboihin, joissa voit yhdistää värimaailmaan sopivat nahkaiset Hapsu-korvakorut!

Kukkakortit netistä

Tilaa käsintehdyt kukkakortit netistä vaikka suoraan vastaanottajalle! Kirjoitamme kauniilla käsialalla korttiin terveisesi, jotka voit jättää tiedoksemme tilauslomakkeella. Avattava kukkakortti on sisältä tyhjä, ja tummempii korttipohjiin lisäämme kultaisella tai hopeisella narulla kiinnitetyn valkoisen sisälehden, jotta teksti erottuu helpommin.

Kukkakortti äidille on ihana tapa muistaa usein toisella paikkakunnalla asuvaa vanhempaa. Valitse mieleisesi kukkakortti, tai lähetä äidillesi hänen suosikki kukkakorttinsa. Mikäli valikoimastamme ei löydy sopivaa kukkakorttia, voit aina toivoa aihetta! Lähetä tällöin meille viestiä ja toiveesi kortin kukasta ja väristä.