Meiltä löydät lasten korvakorut elämän iloisiin ja juhlaviin tilaisuuksiin!

Lasten korvakorut ovat kevyet, kivat ja värikkäät. Materiaaleina kaikissa valmistamissamme lasten korvakoruissa toimivat heijastintuotannon hukkapalat. Siksi ne myös kimaltelevat kauniisti, kun valo osuu niihin! Kevyet perhoskorvakorut ja pöllökorvakorut sopivat toki myös aikuisille! Mikäs sen hauskempaa kuin samat kuosit äidillä ja tyttärellä. Eikö?

Lasten korvakorut ovat 925-hopeaa

Kaikki lasten korvakorut valmistetaan 925-hopeisiin korvakorukoukkuihin. Kaikissa korvakoruissa on mukana pieni muovinen, läpinäkyvä stopperi, jotta lasten korvakorut pysyvät hyvin korvissa ja mukana menossa.

Värivaihtoehtoja ja malleja on monia, ja päivitämme uusia korvakoruja sivuillemme kaiken aikaa. Jos sinulla on kuitenkin mielessäsi joku tietty malli, josta halusit tilata kevyet ja heijastavat korvakorut, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Teemme tilauksesta paljon erilaisia koruja ja tuotteita, ja autamme aina mielellämme asiakkaitamme.

Kaikki korvakorut valmistetaan Suomessa

Kaikki MAKEEdesignin korvakorut valmistetaan käsityönä Suomessa. Pajamme sijaitsee Hämeenlinnassa, josta toimitamme korvakorut postitse uusille käyttäjilleen. Ostamalla korvakorut meiltä tuet suomalaista kädentaituruutta ja voit olla varma, että laatu on aina parasta mahdollista.

Vähän vanhemmille lapsille ja nuorille sekä myös aikuisille sopivat suositut Pörhö-korvakorumme, jotka ovat ihanan pehmoisia ja värikkäitä. Tutustu myös värikkäisiin donitsehin, Hapsu-hiuskoruihin sekä ihaniin rusetteihin!

Mikäli etsit uniikkeja ja Suomessa valmistettuja lastenvaatteita, kurkista myös toisen yrityksemme Green House Wearin sivuille! Laajan valikoiman suosikkeja ovat muun muassa Aarni-housut, Emi-hiusrusetit, Bambi-pöksyt ja Aura-mekot, jotka sopivat myös kastetilaisuuteen.

Muut lasten asusteet

Löydät MAKEEdesignin valikoimasta myös poninhäntä-rusetteja, joita on saatavilla monissa eri sävyissä. Rusetit voidaan myös valmistaa pikkumiehille, jolloin lisäämme ponnarin tilalle kuminauhan, jonka avulla rusetti on helppo pukea kaulaan.

Lapset rakastavat myös nostalgisia karkkipaperipussukoitamme, joita on saatavilla monissa eri kokoluokissa! Isot karkkipaperipussukat sopivat esimerkiksi penaaleiksi ja herkulliset Hippa-laukut kääntävät varmasti jokaisen kaverin katseen. Jos et löydä mieluista karkkipaperipussukkaa sivustoltamme, laita meille viestiä! Varastomme on suuri, emmekä aina ehdi päivittää kaikkia uusia kuoseja kauppaan. Jos siis se oma suosikkiherkku puuttuu, ota rohkeasti yhteyttä.