Katso ystävänpäivän lahjavinkit poikaystävälle!

Mitä ostaa poikaystävälle lahjaksi ystävänpäivänä? Keräsimme yhteen omat vinkkimme täynnä tunnetta ja ajatusta. Ja mikä parasta, kaikki tuotteet ovat Suomessa käsin ja rakkaudella valmistettu. ?

1. Semppu-seurustelutumppu

Semppu-seurustelutumppu on ystävänpäivän ikisuosikki! Semppu on itse asiassa kulkenut perheessämme jo kymmenien vuosien ajan, sillä yrityksen perustaja Päivi sai sellaisen nuorena tyttönä lahjaksi. Semput on neulottu käsin Seitsemän veljeksen langasta. Kaikkia Semppuja koristaa korostevärillä kuvioitu sydän.

 

Mitä ostaa poikaystävälle ystävänpäivänä

 

2. MAKEE-pussukka tärkeille asioille

Karkkipapereista valmistetut pussukat sopivat niin lompakoiksi ja parkkikolikoille kuin vaikkapa passille, matkalipuille ja kuulokkeille! Vain mielikuvitus on rajana, missä kaikessa näitä voi käyttää.

Vinkki: Anna poikaystävälle ystävänpäivälahjaksi pussukka, joka on valmistettu hänen suosikki herkustaan, ja sujauta pussukan sisälle (tai anna sen yhteydessä) myös ihan oikea vastaava tuote!

Katso eri koon pussukat: Minit / USB / Pienet / Keskikokoiset / Isot / Toiletti-laukut

3. Oluen ystävän toilettilaukku

Oluen ystäville löytyy myös hauska olut-etiketeistä valmistettu toilettilaukku, jossa kulkevat niin suihkusaippuat, tuoksut kuin parranhoitotarvikkeet.

Vinkki: Osta toilettilaukku ja täytä se poikaystäväsi suosikkituotteilla!

4. Heijastava asuste tuo valoa ja väriä

Heijastavat asusteet tuovat valoa ja väriä pimeisiin iltoihin. Etenkin RIEMU-mallistomme on ollut suosittu miesten keskuudessa. Kaikki heijastavat asusteet valmistetaan heijastintuotannon hukkamateriaaleista.

5. Nahkaiset pankkikorttikotelot

Käsityönä valmistetut nahkaiset pankkikorttikotelot sopivat niin maksukorteille kuin vaikkapa käyntikorteille! Kurkkaa täältä valikoimasta löytyvät värit, ja mikäli oikeaa sävyä ei löydy, laita meille viestiä! Meillä on laaja nahkavarasto, josta löytyy jos minkälaisia värejä.

Ihanaa tulevaa ystävänpäivää teille molemille! ?

Ps. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, ja kuulet ensimmäisten joukossa uusista tuotteista ja tarjouksista!