Käsityönä Suomessa valmistetut Pride-tuotteet

Tältä sivulta löydät kaikki MAKEEdesignin Pride-tuotteet! Me uskomme yhdenvertaisuuteen ja rakkauteen, joka kuuluu kaikille. Käsityönä valmistamamme Sateenkaari-tuotteet syntyvät Hämeenlinnassa, josta postitamme niitä ympäri Suomea uusiin koteihinsa. Voit tilata tuotteita itsellesi tai lahjaksi, ja ne sopivat niin arkeen, juhlaan kuin Sateenkaari-kansan tapahtumiin.

Hupsut, Hapsut ja Hipat

Voit tilata hiusystävällisiä donitseja myös monissa muissa väreissä ja kuoseissa! Löydät valikoimastamme kirkkaita värejä, samettsísia donitseja, liskokuosisia donitseja ja taftista ommeltuja donitseja. Kaikki donitsi valmistetaan käsityönä Suomessa: perheen äiti ompelee ja isä kääntää ne (yleensä TV:tä katsellessaan).

Myös rusetteja on tarjolla monissa eri sävyissä! Klikkaa täältä ja katso kaikki värit, mikä sopisi sinulle parhaiten? Entä ystävällesi? Näitä on ostettu myös kummilapsille!

Tutustu myös värikkäisiin BLING! -heijastinketjuihin sekä ihanan värisiin Hupsu-hiusasusteisiin. Jäätelökääreistä ja suklaapapereista ommellut Hippa-laukut kääntävät katseet, sen voimme omasta kokemuksestamme taata!

Suosituimmat korvakorumme, nahkaiset Hapsu-korvakorut, voi tilata koossa XS, S, M, L ja XL. Klikkaa itsesi tälle kokoomasivulle, jonne olemme keränneet käsityönä valmistamiamme korvakoruja sävyittäin omiksi ryhmikseen.

Semppu-seurustelutumppu

MAKEEdesingin vanhemmat saivat aikanaan kihlajaislahjaksi kahden käden tumpun, joka on sittemmin päässyt myyntiin myös MAKEEn verkkokauppaan. Kahden läden lapanen neulotaan Hämeenlinnassa 7 Veljestä -langasta, joten voit tilata sen Novitan värikartan mukaan. Katso kaikki saatavilla olevat tuotteet tämän linkin takaa! Mikä sen ihanempaa kuin kävellä kylmällä säällä käsikädessä, eikö?

Mikä on pride? ?

Pride tarkoittaa maailmanlaajuista liikettä ja filosofiaa. Sen mukaan homoseksuaalit, biseksuaalit, transihmiset, sekä kaikkien muidenkin sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen jäsenet voivat olla ylpeitä seksuaalisesta suuntautumisestaan ja sukupuoli-identiteetistään. Pride-liike puolustaa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhtäläisten oikeuksien ja etujen puolesta tehtyä työtä.

Milloin on Pride-kulkue? ?

Helsinki Pride on Suomen suurin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen tapahtuma. Viikon mittainen tapahtuma on siirretty koronatilanteen vuoksi, ja tapahtuma toteutetaan 7.-13. syyskuuta 2020. Lue lisää tapahtumasta pride.fi-sivustolta.