Hapsukorvakorut herkullisissa sävyissä

Laadukkaat hapsukorvakorut on valmistettu käsityönä Suomessa. Nahkaiset hapsukorvakorut ovat valittavissa joko nikkelivapailla tai 925-hopeisilla korvakorukoukuilla. Tutustu laajaan valikoimaan, josta löydät monenlaisia sävyjä ja eri pituuksia kruunaamaan niin arjen kuin juhlan asukokonaisuuden!

Voit myös siirtyä suoraan eri pituuksien kokoelmiin: XS-koot / S-koot / M-koot / L-koot

Possukarkki

15,00 16,50 
nahkaiset korvakorut

Lemmikki

15,00 16,50 

Foxy Lady

15,00 16,50 

Lava stone

15,00 16,50 
Punaiset korvakorut

Bloody Mary

15,00 16,50 
kultanahkaiset korvakorut

Kuunsilta

15,00 16,50 

Dark Bonze

15,00 16,50 
Kaikki L-koot
Kaikki M-koot
hapsukorvakorut
Hapsukorvakorut

Viimeistele asukokonaisuus


Vastavärit toimivat aina: kokeile yhdistää turkoosia ruskeaan, keltaista violettiin ja oranssia siniseen. Hopeansävyiset ja kullanväriset hapsukorvakorut kruunaavat minkä tahansa asukokonaisuuden, ja musta on aina tyylikäs.

Jos haluat kurkata vastavärien värikarttaa ja inspiroitua kokeilemaan eri sävyjä, klikkaa tämä kuva auki (kuva aukeaa uuteen ikkunaan).

Jaamme myös Facebook-sivuillamme paljon vinkkejä ja tarjouksia, joten ota ihmeessä myös tämä kanavamme seurantaan!

Seuraa Facebookissa!

Hapsukorvakorut valmistetaan käsityönä

Kaiki hapsukorvakorut valmistetaan käsityönä Suomessa, Hämeenlinnassa sijaitsevalla perheyrityksemme pajalla. Laadukkaat korvakorut ovat pehmeää nahkaa, ja sävyjä löytyy moneen makuun: osa hapsukorviksista on kiiltäviä, osa hopeanhohtoisia ja hileisiä, osa mattaa tai nupukkia.

Voit siis olla varma, että löydät varmasti mieleisesi mallin, sillä olemme huomioineet myös eri pituudet malleissamme.

Hapsukorvakorujen pituudet

Jotta hapsukorvakorut sopisivat mahdollisimman monelle kantajalle, löydät valikoimastamme eri pituisia korvakoruja: XS-koon hapsukorvakorut ovat pituudeltaan 3,5 cm / S-koon hapsut 5 cm / M-koon hapsut ovat 5,5 cm pitkiä / ja L-koon hapsukorvakorut ovat 11 cm pitkiä.

Korvakorukoukkujen materiaali

Voit tilata kaikki korvakorumme joko nikkelivapailla tai 925-hopeisilla korvakorukoukuilla. Pääset valitsemaan toivomasi korumateriaalin tilauksen yhteydessä. Kaikissa korvakorumalleissa saat mukana läpinäkyvät silikonitapit, joiden avulla hapsukorvakorut pysyvät paikallaan.